(Norsk) Paradis i Stillehavet!

3 Responses to “(Norsk) Paradis i Stillehavet!”

 1. mamma Lill Torunn og Ivar Says:

  Bare helt fantastisk!! Så flotte bilder! Artig og levende beskrevet . Jatakk mer!

 2. Bjørn Says:

  Aiaiai, her var det mye moro å lese! Må innrømme jeg ble lettere forvirret i starten da innlegget var skrevet av “Magnus Antonsen”, men vedkommende som kom ned plutselig møtte Magnus på brygga. 😉

  Greide fort å bygge meg opp en SOLID dose misunnelse under lesningen her og enig med Lill Torunn & Ivar over at siste innlegg var meget artig og levende beskrevet; Det er imidlertid et par spørsmål jeg sitter igjen med her som jeg gjerne vil ha besvart:

  1. HVORFOR… er det ingen bilder av jentene fra “Flow” ?!?
  2. Kjell – det ser ut som om du har fått på deg en SKIKKELIG trang hjelm under Risk-spillingen som er avbildet over. Stemmer dette?
  3. Det svirrer rykter om at M&M vurderer å sette nesa mot gamlelandet ganske snart og ikke holder ut året? Er det noe hold i dette?

  Dumt i så fall, ettersom planen er å dra ned og feire Nyttårsaften i Australia med et tynt håp om å få selskap av mannskapet for 2. år på rad. 🙂

  hepphepp! /B

 3. Truls Says:

  Hei,
  Dere får si ifra før dere drar denne gangen så skal dere få værmelding nå også med frontsystemer….:-)

  toau…er forresten en kul atoll…flott familie (var kun en familie der i 1998) som tok godt vare på oss. ingen veier, ingen sivilisasjon foruten en hyggelig familie som man kan bli godt kjent med….

  Rangiroa er også veldig hyggelig med flott dykking utenfor og i passet. Her kan dere dra helt inn til østlige delen av atollen hvod den berømte pink-beach ligger. Det tar en dag å kjøre helt inn for Rangiroa er verdens NEST største atoll..(Fakarava er ikke verdens nest største atoll) Den største (målt i hvor stor omkretsen/lagunen er)ligger i Mikronesia og heter kwajalein og base for USA.

Tracker
Lat: -17.535082 Long: -149.569625
Updated: 21-06-2012 @ 13:00
Click map, to view large version
Facebook